TEENS

Com son els nostres cursos Teens?


Els cursos de Teens es distribueixen per edats i nivells per aconseguir grups homogenis i fomentar la integració dels alumnes. Les classes s’imparteixen per professors titulats i amb experiència en l'ensenyança.

En els nostres cursos d’anglès per a joves seguim centrant-nos en els quatre aspectes clau de l’aprenentatge d’un idioma: expressió oral, escrita, comprensió lectora i auditiva. Amb això es pretén ampliar i consolidar els coneixements en gramàtica i vocabulari i perfeccionar la fluïdesa comunicativa. La preparació per als exàmens de Cambridge English Language Assessment forma una part integral dels cursos de Teens.
Les nostres classes ténen un enfoc pràctic i volem que mitjançant el joc, les dinàmiques de grup, presentacions orals i projectes els nois/es puguin consolidar la llengua.

La comunicació amb les famílies segueix sent molt important, és per això que estem totalment oberts a peticions d'entrevistes individuals amb el professor al llarg del curs acadèmic.

  • Classes setmanals: classes setmanals seguint la nostra metodologia i fent ús de les noves tecnologies.

        +

  • Jump the Gap Teens club, English is fun!: on 1 cop a la setmana es parla sobre els temes que interessen als nois i noies, tot fent un repàs a les tradicions i cultura angloparlant. Aquest és un espai on es fan debats, presentacions orals individuals i en grup i tenen ocasió de desenvolupar les habilitats comunicatives de manera divertida i interessant. 

 

Activitats i serveis addicionals:

 

  • Activitats lúdiques en anglès: activitats pensades per a passar-ho bé tot practicant la llengua!

          

  • Programes i curs escolar a l'estranger: si vols llençar-te a posar en pràctica tot el que has après consulta les nostres destinacions pels nostres programes d'estiu amb monitor i sense. Si el que vols és cursar 3er, 4t d'ESO o 1er, 2on Batx. a un altre país consulta'ns i t'assessorarem de quina és la millor opció.