JUNIORS

Com son els nostres cursos Juniors?


Cada cop està més contrastat que començar a aprendre idiomes des de ben petits és la clau per arribar a un nivell Proficiency de grans. Per això és important el seguiment de l'aprenentatge. 
Els nostres cursos de Juniors estan pensats per a que puguin seguir el seu desenvolupament lingüístic mitjançant el joc, les dinàmiques de grup, l'expressió artística, projectes i activitats seguint el sistema d'avaluació dels exàmens oficials de Cambridge.
Volem transmetre màgia, il·lusió i diversió gràcies a l'ampli ventall de recursos, a la professionalitat i entusiasme dels professors i a l'ambient positiu de l'aula per fer sentir al nen en el seu món i que senti còmode aprenent.
És molt important la cooperació entre família i escola i per aquest motiu a les entrades i les sortides mantenim contacte directe amb les famílies. La interacció amb els pares és molt important per reforçar i seguir l'aprenentatge dels nens, és per això que organitzem tallers mensuals. També estem totalment oberts a peticions d'entrevistes individuals amb el professor al llarg del curs acadèmic. 

Per això hem creat les següents eines: 

  • Classes setmanals: classes d'un cop a la setmana seguint la nostra metodologia i fent ús de les noves tecnologies.

        +

  • Tallers per a pares pels pares de nostres alumnes de KIDS i JUNIORS. A Jump the Gap sabem que el primer educador de l’infant son els seus pares. Valorem la tasca que ténen els pares per fer possible que l’aprenentatge segueixi a casa. Per assegurar-nos que obtingueu tots els beneficis de Jump the Gap hem ideat un programa de tallers mensuals per a que us donin eines per seguir el nostre programa Jump the Gap a casa.(gratuït amb la matrícula a qualsevol dels nivells de JUNIORS)