KIDS

Cada cop està més contrastat que començar a aprendre idiomes des de ben petits és la clau per arribar a un nivell Proficiency de grans.

Els nens han d'aprendre aquesta segona o tercera llengua de manera natural, és per això que les activitats estan adaptades a cada edat i etapa d'aprenentatge. L’aula es distribueix en racons, que els alumnes associen a una acció determinada: escoltar contes, jugar, cantar, pintar...

Volem transmetre màgia, il.lusió i diversió gràcies a l'ampli ventall de recursos, a la professionalitat i entusiasme dels professors i a l'ambient positiu de l'aula per fer sentir al nen en el seu món i que senti còmode aprenent.

 

La interacció amb els pares és molt important per reforçar i seguir l'aprenentatge dels nens, és per això que organitzem reunions trimestrals i tallers mensuals per tal de compartir aquest camí amb l'infant. També estem totalment oberts a peticions d'entrevistes individuals amb el professor al llarg del curs acadèmic.

 

Per això hem creat les següents eines: 

  • Classes setmanals: classes d'un cop a la setmana seguint la nostra metodologia i fent ús de les noves tecnologies.

         +

  • Tallers per a pares pels pares de nostres alumnes de KIDS i JUNIORS. A Jump the Gap sabem que el primer educador de l’infant son els seus pares. Valorem la tasca que ténen els pares per fer possible que l’aprenentatge segueixi a casa. Per assegurar-nos que obtingueu tots els beneficis de Jump the Gap hem ideat un programa de tallers mensuals per a que us donin eines per seguir el nostre programa Jump the Gap a casa.(gratuït amb la matrícula a qualsevol dels nivells de KIDS)

 

D'aquesta manera, l'infant estarà exposat a un número més elevat d'hores per setmana a l'anglès tot jugant, aprenent altres disciplines i sense adonar-se'n que millora dia a dia la seva comprensió de la llengua.

Curs Preu
Anglès a través dels contes i els sentits Pack de 8 sessions 45€ 
Kids 2

 37€ mensuals o 299€ anuals

(10% dte. pagament avançat)

Kids 3  37€ mensuals o 299€ anuals

(10% dte. pagament avançat)

Kids 4  37€ mensuals o 299€ anuals

(10% dte. pagament avançat)

Kids 5 37€ mensuals o 299€ anuals

(10% dte. pagament avançat)

Kids 6  37€ mensuals o 299€ anuals

(10% dte. pagament avançat)